2011. december 23., péntek

Robert Jackson:101 híres vadászgép - Új,fóliázott - Jelenlegi ára: 3 060 Ft


Robert Jackson: 101 híres vadászgép - Új, fóliázott
Legendás harci repülőgépek az I. világháborútól napjainkig
Oldalszám:  112
Méret[mm]:  212 x 262 x 15
Tömeg[g]:  680
101 harci repülőgép ismertetése színes ábrával és fényképekkel, midnegyik típus fejlesztésének és szolgálatának történetével.
Minden repülőgép részletes adatokkal, köztük méreteivel, erőforrása jellemzőivel, teljesítményével, tömeg- és fegyverzeti paramétereivel szerepel.
A szerzők olyan legendás vadászgépeket mutatnak be, mint a North American P-51 Mustang, a Supermarine Spitfire, a Hawker Hurricane vagy a Messerschmitt Bf 110.
A katonai repülés legkorábbi, első világháborús időszaka óta minden légierőnek létfontosságú részét alkották az olyan gyors, erős fegyverzetű repülőgépek, amelyek feladatának az ország légterének védelmét szánták, vagy a légi fölény fenntartását egy-egy földi támadás kiszemelt célterülete felett. A 101 híres vadászgép a korai vadászgépektől, mint a Sopwith Camel és a Bristol Bulldog, a második világháború olyan legendás típusain át, mint a North American P-51 Mustang, a mai gépekig, beleértve a legújabb F-22 Raptort és a Eurofightert is, a vadászrepülőgép típusainak történetét mutatja be.
A 101 híres vadászgép a fejlesztés történetét, a repülőgép méreteire, tömegére, hatótávolságára, sebességére, hasznos terhelhetőségére, személyzetére, származási helyére kiterjedő adatokkal, fényképpel és színes oldalnézeti ábrával tárgyalva mutatja be a katonai repülés eszkőztárának legjavát.
Személyes átvétel: Miskolc-belváros, hétköznap.
Postaköltség az aktuális postai díjszabás szerint, ajánlott küldeményként.
A fizetéssel és szállítással kapcsolatos bővebb információk és a további termékeim megtalálhatók erre az ikonra
kattintva.



Jelenlegi ára: 3 060 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 21:28
. Robert Jackson:101 híres vadászgép - Új,fóliázott - Jelenlegi ára: 3 060 Ft

Fontos